Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, αυτός ο ιστότοπος είναι για εσάς. Η σελίδα healthnbeauty24.gr αποτελεί έναν χώρο όπου οι γυναίκες γράφουν για τις γυναίκες. Μια τυπικά θηλυκή άποψη, συγκεκριμένες πληροφορίες για πολλά ενδιαφέροντα θέματα, καινοτομίες που αφορούν σε πολλούς τομείς. Ετοιμάζουμε άρθρα αφιερωμένα σε εσάς, τα οποία στοχεύουν σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, κυρίως στον τομέα Health&Beauty [Υγεία και Ομορφιά]. Κάθε γυναίκα θα βρει εδώ κάτι για αυτήν, ανεξάρτητα από τα ερωτήματα που την απασχολούν και τα προβλήματα που δεν την αφήνουν να κοιμηθεί. Μας ενδιαφέρουν θέματα, τα οποία ενδέχεται να απασχολούν γυναίκες όπως εμείς. Κάποιες φορές με ελαφριά τη καρδία, αστειευόμενες, άλλες δε φορές παντελώς σοβαρά, πάντα όμως με αξιοπρέπεια, κατόπιν εμβάθυνσης σε κάθε θέμα – είτε αυτοπροσώπως είτε αφού συμβουλευθούμε τους ειδικούς. Η healthnbeauty24.gr δεν ξεφεύγει επίσης από τα καθημερινά προβλήματα, τις επιλογές και τις αποτυχίες, τα οποία θα σας είναι ευκολότερο να τα αντιμετωπίσετε γνωρίζοντας ότι πολλά από αυτά που μας τυχαίνουν, αποτελούν επίσης εμπειρείες και άλλων γυναικών. – Απολαύστε την ανάγνωση.

Η healthnbeauty24.gr ανήκει σε μια ομάδα μέσων ενημέρωσης, τα οποία διαχειρίζεται ο διαφημιστικός οργανισμός Adinspire sp. z o. o.. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στον ιστότοπο. Το υλικό που συμπεριλαμβάνεται στην σελίδα προέρχεται από εξωτερικούς συγγραφείς. Οι πληροφορίες για τα προϊόντα που θα βρείτε στον ιστότοπο προέρχονται από τους κατασκευαστές και τα συνεργαζόμενα δίκτυα που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή και την διανομή τους. Ο ιστότοπος έχει χαρακτήρα ενημερωτικό και καθοδηγητικὀ.

Αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας είναι η Μαλαματένια Ιωάννου, παθιασμένη με το γράψιμο, τα ταξίδια και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας

 

    Ολοκλήρωσε ανώτερες σπουδές με πτυχίο στην διατροφολογία και μεταπτυχιακές σπουδές στην ψυχοθεραπεία. Έχει αποκτήσει τις πρακτικές της δεξιότητες ως  διατροφολόγος σε νοσοκομεία και γυμναστήρια των Αθηνών. Αναπτύσσει συνεχώς τις ιατρικές και διατροφικές τις γνώσεις, συμμετέχοντας ενεργά σε διάφορα εργαστήρια, συνέδρια και εκπαιδεύσεις. Στην καθημερινή της εργασία, βοηθά τους άλλους να κατανοήσουν τις διατροφικές τους ανάγκες, να βρουν την εσωτερική τους ισορροπία και να χτίσουν επάνω σε μακροπρόθεσμες αλλαγές που σχετίζονται με την  διατροφή. Συνεργάζεται με ασθενείς με παχυσαρκία και προβλήματα υπερβολικού βάρους, με ασθένειες του πεπτικού συστήματος, με μεταβολικές παθήσεις, με δυσανεξίες και αλλεργίες. Ειδικεύεται επίσης στην προετοιμασία προγραμμάτων διατροφής για αθλητές καθώς και στον συμπληρωματικό σχεδιασμό. 

    Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο

    Επιβεβαιώστε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου μας. Πολιτική Απορρήτου