Τα καλύτερα προϊόντα - φάρμακα, δισκία, αλοιφές ή κρέμες για τους κιρσούς δίχως συνταγογράφηση. Δείτε την κατάταξη των αποτελεσματικών προϊόντων

Οι κιρσώδεις φλέβες είναι η επίδραση της εξασθενημένης εκροής αίματος από τα άκρα. Οι φλεβίτιδες των άνω άκρων επηρεάζουν τις γυναίκες πιο συχνά από τους άνδρες. Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πώς να θεραπεύσουν τους κιρσούς. Χρησιμοποιώντας φάρμακα για κιρσούς, χάπια, εξειδικευμένα καλσόν ή μήπως κάνοντας ασκήσεις; Από την πλευρά μας, θα προσθέσουμε ότι στην θεραπεία των κιρσών βοηθούν τόσο οι αλοιφές και οι κρέμες για τα πόδια όσο και τα βότανα.

Table of contents

Επιλέξτε τα κατάλληλα φάρμακα προς χρήση υπό την μορφή δισκίων ή συμπληρωμάτων

Η θεραπεία των κιρσών μπορεί να λαμβάνει χώρα επαναλαμβανόμενα. Η αποτελεσματικότητα εξασφαλίζεται όχι μόνο από τα ορθώς επιλεγμένα φάρμακα, αλλά και από την έγκαιρη έναρξη της θεραπείας. Κατά πρώτον, θα θέλαμε να αναφέρουμε την φαρμακολογική θεραπεία. Ποια σύνθεση θα πρέπει να περιέχουν τα φάρμακα για τους κιρσούς; Τα μη-συνταγογραφημένα δισκία θα πρέπει να περιέχουν διοσμίνη, εσπεριδίνη, δοβεσυλικό ασβέστιο, τροξερουτίνη, εσχίνη καθώς και βότανα όπως εκχύλισμα σπόρου καστανιάς ή και εκχύλισμα λαγομηλιάς.

Η διοσμίνη είναι υπεύθυνη για την στεγανοποίηση των αιμοφόρων αγγείων και βοηθά στην ανακούφιση του αίσθηματος των βαρέων ποδιών. Με την σειρά του, το δοβεσυλικό ασβέστιο βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και έχει αντι-οιδηματώδη δράση.

Εφαρμόζετε τακτικά κρέμες για τους κιρσούς οι οποίες θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυτούς

Ένα καλό συμπλήρωμα ή μία αλοιφή για τους κιρσούς μπορεί να επιβραδύνει και να σταματήσει την ανάπτυξη της νόσου. Τα βοηθητικά αποτελέσματα των προαναφερθέντων ουσιών έχουν αποδειχθεί σε αρκετές επιστημονικές μελέτες. Αξίζει να δοκιμάσετε την θεραπεία με αυτά τα παρασκευάσματα και να καταφύγετε στην χειρουργική επέμβαση μόνο όταν όλα τα άλλα θα έχουν αποτύχει. Ας ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα, κατα την γνώμη μας, παρασκευάσματα της αγοράς. Ο κατάλογος κατάταξης που ετοιμάσαμε είναι η απάντησή μας στις ερωτήσεις τύπου „τι να πάρω για τους κιρσούς;” ή „ποια είναι η καλύτερη αλοιφή για τους κιρσούς;”.

Οι αποτελεσματικές κρέμες για τους κιρσούς περιέχουν συνήθως εκχύλισμα καστανιάς, εσχίνη, ηπαρίνη και τροσερουτίνη. Η ηπαρίνη είναι ένα συστατικό της αλοιφής για κιρσούς, η οποία έχει αντιπηκτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι για να έχουν το επιδιωκόμενο αποτελέσματα οι κρέμες για τους κιρσούς πρέπει να χρησιμοποιούνται τακτικά, αρκετές φορές την ημέρα. Επιπλέον, η εφαρμογή των κρεμών για τους κιρσούς θα πρέπει να υποστηρίζεται από μασάζ στα πόδια. Αρκεί να κάνετε το μασάζ μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση προς την κατεύθυνση των ποδιών. Η κύρια επίδραση των αλοιφών για τους κιρσούς είναι η αντιπηκτική τους δράση, η ανακούφιση από τον πόνο και το συναίσθημα της πίεσης.

Υπάρχει κάποια αλοιφή για τους κιρσούς και την φλεβίτιδα, την οποία θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως την καλύτερη; Αυτό δεν μπορεί να απαντηθεί μονομερώς. Κάθε άτομο που μάχεται με τα προβλήματα των κιρσωδών φλεβών μπορεί να βοηθηθεί από ένα διαφορετικό παρασκεύασμα.

Ποντάρετε στα βότανα που περιέχονται στις κρέμες και τις αλοιφές για τους κιρσούς

Στην θεραπεία των κιρσών, αξίζει επίσης να χρησιμοποιείτε φυτικά φάρμακα. Τα φυτικά παρασκευάσματα έχουν στεγνοποιητική επίδραση στα αιμοφόρα αγγεία, ενισχύουν και αναπαράγουν τα τοιχώματα των τριχοειδών αγγείων, αλλά έχουν επίσης αντιφλεγμονώδη και αντι-οιδηματική δράση. Τι μπορεί να περιέχει το καλύτερο φυτικό φάρμακο για τους κιρσούς και την φλεβίτιδα; Φερ’ ειπείν, το εκχύλισμα καστανόσπορων, το κύριο συστατικό του οποίου είναι η εσχίνη, που είναι υπεύθυνη για την ενίσχυση των αγγείων, την βελτίωση της ελαστικότητάς τους και την τροφοδοσία του δέρματος με αίμα.

Η εσχίνη παρουσιάζει και ισχυρή αντι-οιδηματική δράση. Αξίζει επίσης να δοθεί προσοχή στο κατά πόσον το παρασκεύασμα περιέχει άρνικα. Η εφαρμογή της εξωτερικά, υπό την μορφή αλοιφής, επιδρά όχι μόνο στην ενίσχυση των τοιχωμάτων των αγγείων, αλλά προκαλεί επίσης την απορρόφηση του συσσωρευμένου εκκρινομένου υγρού. Η άρνικα έχει θετική επίδραση όταν εμφανίζεται η φλεγμονή των φλεβών. Ένα άλλο βότανο που αξίζει να προσέξουμε είναι η αμαμελίδα – μια αντιφλεγμονώδης ουσία που αποτελεί συστατικό των αντι-κιρσικών αλοιφών.

Τα καλύτερα φάρμακα, κρέμες και αλοιφές για κιρσούς.

Πώς λειτουργούν τα παρασκευάσματα για την θεραπεία των κιρσών; Ποια φάρμακα σε δισκία είναι αποτελεσματικά;

Η δράση των φαρμάκων και των συμπληρωμάτων διατροφής συνίσταται στην ανακούφιση της φλεγμονής των αιμοφόρων και των λεμφικών αγγείων, την ενίσχυση και την στεγανοποίηση των τοιχωμάτων τους, την τόνωση της λεμφικής αποστράγγισης και τον περιορισμό της ρήξεως των μικροτέρων αγγείων. Χάρη σε αυτό, τα δισκία για τους κιρσούς μπορούν να ανακουφίσουν τα συμπτώματα της ασθένειας των κιρσών στα πόδια καθώς και εκείνων που σχετίζονται με την ανεπάρκεια της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας, όπως: τα ορατά αντιαισθητικά αγγεία, οι μώλωπες, οι νυχτερινές κράμπες των πόδων, ο πόνος, το πρήξιμο και το αίσθημα βάρους.

Τα δισκία ή οι αλοιφές και οι κρέμες για τους κιρσούς των ποδιών πρέπει επίσης να περιέχουν άνθος καλέντουλας – η εξωτερική χρήση του ενδείκνυται στην περίπτωση του κιρσώδους έλκους των κάτω άκρων, καθώς στεγανοποιεί και ενδυναμώνει τα τριχοειδή αγγεία.

Τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, που βοηθούν στην καταπολέμηση των κιρσών;

Υπάρχουν πολλές αλοιφές και κρέμες διαθέσιμες στην αγορά που έχουν αναλγητικό αποτέλεσμα, αναστέλλουν την ανάπτυξη των κιρσών και καταπολεμούν τα αίτιά τους. Χάρη σε μια μελέτη που διεξήχθη μεταξύ ασθενών που πάσχουν από αυτή την ασθένεια, καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν κατάλογο των καλύτερων προϊόντων για τους κιρσούς. Ελήφθησαν υπόψη: η αποτελεσματικότητα, η ασφάλεια και η ποιότητα του προϊόντος.

Sending
User Rating 0 (0 votes)

Ολοκλήρωσε ανώτερες σπουδές με πτυχίο στην διατροφολογία και μεταπτυχιακές σπουδές στην ψυχοθεραπεία. Έχει αποκτήσει τις πρακτικές της δεξιότητες ως  διατροφολόγος σε νοσοκομεία και γυμναστήρια των Αθηνών. Αναπτύσσει συνεχώς τις ιατρικές και διατροφικές τις γνώσεις, συμμετέχοντας ενεργά σε διάφορα εργαστήρια, συνέδρια και εκπαιδεύσεις. Στην καθημερινή της εργασία, βοηθά τους άλλους να κατανοήσουν τις διατροφικές τους ανάγκες, να βρουν την εσωτερική τους ισορροπία και να χτίσουν επάνω σε μακροπρόθεσμες αλλαγές που σχετίζονται με την  διατροφή. Συνεργάζεται με ασθενείς με παχυσαρκία και προβλήματα υπερβολικού βάρους, με ασθένειες του πεπτικού συστήματος, με μεταβολικές παθήσεις, με δυσανεξίες και αλλεργίες. Ειδικεύεται επίσης στην προετοιμασία προγραμμάτων διατροφής για αθλητές καθώς και στον συμπληρωματικό σχεδιασμό. 

You may also like

Ποιο παρασκεύασμα θα σας βοηθήσει με τις αρθρώσεις; Τα φάρμακα σε δισκία, τα συμπληρώματα βοτάνων ή η αλοιφή για τα αρθριτικά; Κατάταξη των καλύτερων προϊόντων.

Μεταξύ των ασθενών που πάσχουν από πόνο και