Καλώς ήλθατε στη σελίδα “Σχετικά με εμάς” του healthnbeauty24.gr. Είμαστε ένας ιστότοπος που ασχολείται με την επαλήθευση και περιγραφή προϊόντων από την κατηγορία Υγεία & Ομορφιά. Κάθε μέρα, γράφουμε κριτικές προϊόντων και συλλέγουμε όλες τις πιθανές πληροφορίες για προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά και παρόμοια.

Ο ιστότοπός μας ξεκίνησε από το πάθος μας για την υγεία και την ομορφιά. Πιστεύαμε ότι υπάρχει ανάγκη για έναν ιστότοπο που θα παρέχει αξιόπιστες και επαληθεύσιμες πληροφορίες για προϊόντα αυτής της κατηγορίας. Έτσι, δημιουργήσαμε το healthnbeauty24.gr με στόχο να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να κάνουν ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τα προϊόντα που αγοράζουν.

Το κύριο μέλος της ομάδας μας είναι η Μαλαματένια Ιωάννου. Είναι διατροφολόγος με πτυχίο και μεταπτυχιακό στην ψυχοθεραπεία. Έχει αποκτήσει τις πρακτικές της δεξιότητες ως διατροφολόγος σε νοσοκομεία και γυμναστήρια των Αθηνών και αναπτύσσει συνεχώς τις ιατρικές και διατροφικές της γνώσεις. Στην καθημερινή της εργασία, βοηθά τους άλλους να κατανοήσουν τις διατροφικές τους ανάγκες, να βρουν την εσωτερική τους ισορροπία και να χτίσουν επάνω σε μακροπρόθεσμες αλλαγές που σχετίζονται με την διατροφή.

Επικοινωνήστε με την Μαλαματένια στο malamateniaIoannou@therapist.net για οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο που ίσως έχετε. Είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει και να συμβουλεύσει σε οτιδήποτε αφορά την υγεία και την ομορφιά.

Φορέας υπεύθυνος για τον ιστότοπο:

MedPro DB
Plaça de la Pau s/n Edificio 3, Planta 3
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
ESPAÑA.

Tel: +34 936 26 10 86

hello@medpro-db.es

Είμαστε εδώ για εσάς, για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα για την υγεία και την ομορφιά. Ελπίζουμε να βρείτε τις πληροφορίες που παρέχουμε χρήσιμες και επωφελείς.