Τα καλύτερα κοντίσιονερ και σερουμ βλεφαριδων. βλεφαριδεσ extension προιοντα. Ενισχυση βλεφαριδων

Τα καλύτερα κοντίσιονερ και σερουμ βλεφαριδων. βλεφαριδεσ extension προιοντα. Ενισχυση βλεφαριδων

Με την βοήθεια κατάλληλα επιλεγμένων καλλυντικών φροντίδας των βλεφαρίδων, μπορείτε όχι μόνο να τις πυκνώσετε και να τις επιμηκύνετε αλλά και να βελτιώσετε την συνολική τους κατάσταση. Τα κοντίσιονερς και οι σερουμ βλεφαριδων έχουν ειδικώς επιλεγμένες συνθέσεις, ώστε να είναι ασφαλή για τα ευαίσθητα μάτια και ταυτόχρονα να δίνουν θεαματικό αποτέλεσμα. Ποιο είναι όμως το καλύτερο κοντίσιονερ; Ποια μάρκα να επιλέξουμε: την Nanolash, την Eveline ή την Revitalash; Σε αυτό το άρθρο σας δίνω κάποιες συμβουλές. Δείτε βλεφαριδεσ extension προιοντα

Τα σερουμ βλεφαριδων είναι πολύ δημοφιλή σήμερα και οι γυναίκες πραγματικά δεν μπορούν καν να φανταστούν την καθημερινή τους φροντίδα χωρίς αυτά τα παρασκευάσματα. Τίποτα περίεργο, χάρη σε αυτά μπορείτε να θρέψετε, να ενδυναμώσετε, να επιμηκύνετε τις βλεφαρίδες – ακόμη και να απαλλαγείτε από την διαδικασία επικαλύψεώς τους. Μια παρατήρηση μόνο: το κλειδί για την επίτευξη των υποσχόμενων αποτελεσμάτων είναι η συστηματικότητα, οπότε δεν έχει νόημα να περιμένουμα ότι μετά από τρεις εφαρμογές οι βλεφαρίδες σας θα μοιάζουν όπως αυτές στις διαφημίσεις. Σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθώ σε δημοφιλείς μάρκες ενώ συγχρόνως θα σας πω τι είναι ο ορός των βλεφαρίδων και ποια είναι η κατευθυντήρια γραμμή κατά την επιλογή τέτοιων καλλυντικών.

Κοντίσιονερ και σερουμ βλεφαριδων

Κατ’ αρχάς, αξίζει να γνωρίζουμε που διαφέρουν αυτά τα δύο είδη καλλυντικών. Με απλά λόγια, ο ορός έχει υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών από ό, τι το κοντίσιονερ, χάρη στο γεγονός αυτό προσφέρει εντατικότερη καλλυντική φροντίδα. Η αποστολή του προϊόντος αυτού είναι η προσφορά ισχυρών διατροφικών στοιχείων, κάτι, το οποίο το επιτυγχάνει φθάνοντας μέχρι τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος – αυτό διευκολύνεται από την ελαφριά και υδαρή του σύσταση. Η διάκριση αυτή ισχύει για τα παραδοσιακά καλλυντικά και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι οροί και τα κοντίσιονερς αντιμετωπίζονται ως ξεχωριστές ομάδες προϊόντων.

σερουμ βλεφαριδων

Όσον αφορά στις βλεφαρίδες, το πράγμα είναι απλούστερο μιας και κάθε ορός αποτελεί και ένα κοντίσιονερ. Έτσι απλά. Μέχρι πρόσφατα, με τον όρο ορός για βλεφαρίδες ορίζονταν μόνο ένα κοντίσιονερ με πινελάκι, το οποίο εφαρμοζόταν ακριβώς δίπλα στη γραμμή των βλεφαρίδων με σκοπό να φθάσει στους βολβούς και να ενισχύσει τις τριχούλες από μέσα. Σήμερα, χρησιμοποιείται συχνότερα ο όρος σερουμ βλεφαριδων επειδή αντικατοπτρίζει καλύτερα την δράση του προϊόντος.

Συνοψίζοντας, και οι δύο όροι, όσον αφορά στις βλεφαρίδες, χρησιμοποιούνται εναλλάξ και σημαίνουν το ίδιο καλλυντικό, με τις ίδιες ιδιότητες, το οποίο παρέχει το ίδιο αποτέλεσμα.

Το καλύτερο σερουμ βλεφαριδων… δηλαδή ποιο; ενισχυση βλεφαριδων

Επιλέγοντας καλλυντικά, εμπιστευόμαστε συχνά τις υποσχέσεις του κατασκευαστή και ελπίζουμε για μια γρήγορη επίδραση. Όμως σημαντικότερη είναι η σύνθεση του καλλυντικού και η μάρκα του. Έχω εδώ τρία φαβορί μαρκών, δηλαδή τα προϊόντα Nanolash, Eveline και RevitaLash. Ας τα δούμε με την σειρά όμως.

Το σερουμ βλεφαριδων είναι κυρίως για να διεγείρει τις βλεφαρίδες ως προς την φυσική τους ανάπτυξη και να εμποδίζει την απώλειά τους, ενώ επίσης για να τους δώσει μια όμορφη λάμψη. Κάποια λειτουργούν επίσης καλά ως βάση μάσκαρας. Τα πρώτα αποτελέσματα εμφανίζονται 3-4 εβδομάδες αργότερα, όταν η χρήση γίνεται δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ). Οι οροί για βλεφαρίδες είναι συχνότερα διαθέσιμοι σε δύο μορφές, δηλαδή με μια βούρτσα η οποία εφαρμόζεται στις βλεφαρίδες ή με ένα λεπτό πινέλο, μέσω του οποίου ζωγραφίζουμε μια γραμμή κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων.

Στην σύνθεση αξίζει να αναζητήσετε φυσικά συστατικά. Για παράδειγμα, το RevitaLash Advanced περιέχει αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα από ginseng, πράσινο τσάι, φοίνικα sabal mιnor ή σιτάρι.

Ένα καλό σερουμ βλεφαριδων πρέπει να περιέχει καστορέλαιο, κερατίνη, προβιταμίνη Β5 και βιταμίνη Ε. Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα συστατικό όπως η βιματοπρόστη, το οποίο είναι αρκετά αμφιλεγόμενο λόγω των ανεπιθύμητών του παρενεργειών (π.χ. η πιθανότητα σκουρόχρωσης του δέρματος γύρω από τα μάτια, η μακρόχρονη ερυθρότητα του επιπεφυκότα ή η αυξημένη ενδοφθάλμια πίεση), αλλά εμφανίζει ασυνήθιστες ιδιότητες, επειδή προκαλεί την πολύ έντονη ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Βεβαιωθείτε επίσης ότι το προϊόν έχει δοκιμαστεί δερματολογικά και οφθαλμολογικά.

Η καθημερινή χρήση σερουμ βλεφαριδων πριν πάτε για ύπνο αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική για τη λίπανση, την ενυδάτωση και την ενίσχυση των βλεφαρίδων σας

Ποιο σερουμ βλεφαριδων να επιλέξουμε: Nanolash, Eveline ή RevitaLash;

Στην πολωνική αγορά, οι κορυφαίες μάρκες των σερουμ βλεφαριδων είναι μάρκες όπως οι RevitaLash, Eveline και Nanolash. Είναι πραγματικά δύσκολο να προσδιορίσετε ποια προϊόντα λειτουργούν καλύτερα, γιατί όλα εξαρτώνται από την προσωπική προδιάθεση και την κατάσταση των βλεφαρίδων.

Η Eveline είναι μια πολωνική μάρκα που προσφέρει ορούς βλεφαρίδων 3σε1 ή ακόμα και 8σε1, οι οποίοι έχουν πολύ καλές κριτικές. Τα σερουμ βλεφαριδων της είναι κατάλληλα ως βάση για την μάσκαρα – ενισχύουν την δράση της και διευρύνουν την αντοχή της. Η μάρκα αυτή οφείλει την δημοτικότητά της όχι μόνο στις σχετικά γρήγορες επιδράσεις που προσφέρει, αλλά πάνω από όλα στην τιμή – το σερουμ βλεφαριδων αποτελεί μία δαπάνη ύψους  3,8 ευρώ.

Η Nanolash εμφανίζεται συχνά στις πρώτες θέσεις των κατατάξεων. Συνιστάται για κυρίες με εκτεταμένες βλεφαρίδες μέσω της μεθόδου 1:1, οι οποίες απαιτούν απαλή φροντίδα. Εδώ, ο ορός λειτουργεί τέλεια: παρά τα ήπια συστατικά του είναι αποτελεσματικός, επιταχύνει την φυσική ανάπτυξη των βλεφαρίδων και τις ενισχύει με τρόπο ευδιάκριτο. Ταυτόχρονα όμως, δεν πρόκειται και για τα φθηνότερα καλλυντικά μιας και το κοντίσιονερ κοστίζει περίπου 38 ευρώ.

Μια άλλη κορυφαία μάρκα είναι η RevitaLash, η οποία φημίζεται για την όμορφη ιστορία της. Δηλαδή, το σερουμ βλεφαριδων ήταν ένα δώρο από τον Δρ Μάικλ Μπρινκένχοφ [Michael Brinkenhoff] για την καρκινοπαθή σύζυγό του Gayle, η οποία έχασε τις βλεφαρίδες της ως αποτέλεσμα της χημειοθεραπείας. Χρειάστηκαν 5 εβδομάδες μέχρι οι βλεφαρίδες της να αναγεννηθούν και σήμερα τα καλλυντικά συνιστώνται ευρέως για την ανακατασκευή των βλεφαρίδων μετά από ασθένειες, παρόλο που περιέχουν την ανακληθείσα βιματοπρόστη ή στην πραγματικότητα το παράγωγο της – το Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamid.

Γιατί αξίζει σήμερα να χρησιμοποιείτε σερουμ βλεφαριδων; ενισχυση βλεφαριδων

Η διάρκεια ζωής των βλεφαρίδων είναι περίπου 3-6 μήνες, μετά από αυτό το διάστημα οι τριχούλες αυτές πέφτουν. Η φάση ανάπτυξης είναι κατά τις πρώτες 30 ημέρες, την οποία ακολουθεί μια στατική φάση κατά την διάρκεια της οποίας οι βλεφαρίδες μεγαλώνουν με φυσικό τρὀπο. Ο στόχος του κοντίσιονερ είναι να παρατείνει αυτές τις φάσεις μέσω συστατικών όπως το υαλουρονικό οξύ, τα φυτικά εκχυλίσματα ή η πανθενόλη, τα οποία έχουν ενισχυντικές ιδιότητες, ενώ προκαλούν επίσης πύκνωση και επιμήκυνση των βλεφαρίδων.

Ευτυχώς η φύση προσφέρει πλούσια τα μυστικά της για την ενίσχυση του βλεφαριδων μας με φυσικό τρόπο για την ομορφιά μας. Δείτε βλεφαριδεσ extension προιοντα

Το σημαντικότερο είναι πως τους ορούς και τα κοντίσιονερς βλεφαρίδων μπορούν επίσης να τα χρησιμοποιήσουν και άτομα που έχουν ήδη μακριές βλεφαρίδες, οι οποίες όμως είναι λεπτές, επειδή βοηθούν στην ενδυνάμωση και στην πύκνωσή τους. Ένα καλό κοντίσιονερ βλεφαρίδων, το οποίο εφαρμόζεται υπομονετικά και συστηματικά θα κάνει το περίγραμμα του οφθαλμού να γίνει εκφραστικό και θα προσδώσει την εντύπωση μιας παιχνιδιάρικης και πυκνής κουρτίνας από βλεφαρίδες επάνω στα βλέφαρα.


pl fr it es pt cs de hu sk

Εναλλακτικά προϊόντα
κρεμα για πονουσ αρθρωσεων: Τα καλύτερα βοτανα, χάπια, αλοιφές - Κατάταξη προϊόντων
κρέμα για ονυχομυκητίαση: Μυκητεσ νυχιων: φαρμακο και αλοιφή για μυκητεσ νυχιων
κρεμα για κιρσούς: Τα καλύτερα φάρμακα, αλοιφές για κιρσούς. κατάταξη
βιταμινεσ για μαλλια: Οι καλυτερεσ αποτελεσματικές βιταμίνες για την τριχόπτωση
κρεμεσ για ακμή: η καλυτερη κρεμα για την ακμή. χάπια και αντιβιωση

Πώς γράφουμε κριτικές προϊόντων;

Για να κάνουμε τις κριτικές μας όσο το δυνατόν πιο χρήσιμες, ελέγχουμε πρώτα όλες τις πληροφορίες σχετικά με το αναθεωρημένο προϊόν που παρουσιάζει ο κατασκευαστής. Γνωρίζουμε ότι όλοι διαφημίζουν και προτείνουν τα προϊόντα τους ανεξάρτητα από τις αδυναμίες τους.

Το πιο σημαντικό στάδιο του σχηματισμού αναθεώρησης είναι η δοκιμή. Δοκιμάζουμε κάθε προϊόν για τουλάχιστον 2 μήνες. Αυτή τη στιγμή, το χρησιμοποιούμε ως τακτικοί καταναλωτές για να ελέγξουμε την αποτελεσματικότητά του.
Για να είμαστε έγκυροι, δεν σταματάμε στη δική μας εμπειρία – συλλέγουμε κριτικές από άλλους χρήστες του ίδιου προϊόντος για να μπορέσουμε να μάθουμε διαφορετικές απόψεις. Αυτό θα μας βοηθήσει να καθορίσουμε ποιος ακριβώς θα πρέπει να συστήσει το προϊόν και ποιος δεν χρειάζεται.

Γνωρίζουμε επίσης ότι ορισμένοι καταναλωτές θα αναζητούν άλλα, παρόμοια προϊόντα από την κατηγορία που τους ε